2013-02-25

Åh, hur ska jag stå ut!? Alla vardagar kl 07:00 - inte en sekund över - börjar byggarbetarna borra, bila, hammra och slå för att byta fönster och göra en ny fasad.. Det är inte så att det bara kommer att hålla på i några dagar, utan de håller på ända till i augusti!! Nu vet jag inte om vi kommer påverkas av alla de månaderna (hoppas verkligen inte) men ändå. Känner att det är liiiite svårare att koncentrera mig på att skriva min examination när det känns som att byggarbetarna hammrar i huvudet på mig lite då och då. Det positiva är att det inte är konstant i alla fall. (Ja, jag vet att jag kan gå till biblioteket eller åka till skolan. Men det är bekvämare att sitta hemma i soffan i min fake-onepiece, ruffsig i håret med datorn i knät.)

Jaaaaa ja, vad är väl en bal på slottet? Eller nåt liknande.
Bjuder på en söt liten video som avslut på min lilla klagominut. Puss!


2013-02-23

Farbror Erik bygger lego med William :)


2013-02-22

 
Ikväll gick vi ut och åt middag på ett jättemysigt ställe som heter Tapas & Food. Kan verkligen rekomendera det för både mysfaktorn och maten!

Helgen kommer att bestå av plugg, barnvaktande, ikeabesök & tvätt. Inte jätteintressant med andra ord, men mysigt. Nu ska jag försöka sova.. har varit trött ända sen jag kom hem från skolan vid 15.30! Natti.

2013-02-16

Idag har vi kört bil många timmat och tillbringat mycket tid på olika platser. Först åkte vi från Solna till Kumla kyrkby utanför Sala för lilla Emilias dop. Jättemysigt var det, jag tänker försöka lägga upp bilder från det när jag hunnit kolla igenom dem. Sen åkte vi vidare till Sala där vi hälsade på Eriks morfar! Det var jättekul att få träffa honom. Erik hade själv inte träffat honom på ungefär 10 år. En glad men lite dement 90-åring.
 

Efter det åkte vi hem till Solna igen för att hämta lite saker innan vi begav oss ut till Eriks bror i Nacka där hela familjen var samlad. En mysig dag med mycket flängande, så nu blir det sängen för mig del! Godnatt.

2013-02-15

Känner att jag har ett riktigt vidrigt PMS-humör just nu.. Usch! Ska ta en lång varm dusch, sen försöka sätta mig ner med mitt skolarbete en stund. Måste verkligen "komma ikapp" eftersom att jag inte kommer att hinna sitta så mycket i helgen då vi ska på dop + att vi har besök av Eriks mamma. Det är lustigt att det känns bättre bara man får skriva ett par rader..? Haha, jaadu, om inte ens vi kvinnor förstår oss på vårt egna humör, hur ska då våra män göra det? Ha en fin helg alla ♥
 
En bild från när vi simmade med delfiner i Mexico :)

14 februari 2013 ♥

Hoppas ni alla får en fin alla hjärtans dag idag! ♥

2013-02-13

Det blev inga skor igår, inte idag heller eftersom att de inte fanns i min storlek. Men imorgon så ska jag köpa dem inne i stan där de finns i storlek 37! Hoppas att de passar.
 
Igår var vi på Johan Glans - World Tour Of Skandinavien. Riktigt bra, kommer absolut att köpa dvdn när den kommer ut!
 


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och sova så jag har energi att vara i skolan mellan 10.00-12.00 för att sen börja skriva på nästa examination som jag inte riktigt klurat ut vad jag ska göra till 100% än. Puss! ♥

2013-02-12

Funderar på att köpa mig ett par skor idag..


2013-02-10

Igår var fina Emma och Rickard på besök hos oss. Vi åt trerätters, kollade på mello och spelade spel. Supermysigt! ♥ Riktigt kul att ses igen!
 

Jag och Emma på hotellet i Cancun.
 
Nu har vi Mange och Catta på besök. Det blir en mysig filmkväll ikväll med godis och annat gott! Nu ska jag ta och laga lite mat så våra gäster inte sväler ihjäl ;) Ha en fin kväll alla!

2013-02-01

Idag blir det att umgås med dessa två: