Ringarna!


2013-01-29

Bildbomb från Mexico.
 

Förlovning.

 
Den här bilden är tagen precis efter att E gick ner på knä och ställde den magiska frågan på stranden i Cancun.

Den här bildserien är en fortsättning på den första bilden. Tur att vi hade paparazzis med oss ;) Haha!



2013-01-22

Stockholm är soligt och fint idag.. men SVINKALLT!!! Eller ja.. det är "bara" -8°C. Men det känns som minst -35°C. Det blåser lite och kylan känns in i märgen när man är ute. Burr!

Har precis slängt i mig lite lunch och ska sätta mig och gå igenom anteckningarna från dagens lektion hade jag tänkt. Sen måste jag läsa en hel del litteratur med. Det är väldigt mycket och lite förvirrande så här nu i början av terminen. Känner att jag vill få ett grepp om allting.. Men det kommer nog så småningom!
 


Vi har fått hem våra ringar idag med. Är supernöjd! Kan knappt slita blicken från handen. Den är så himla blank och fin! Jag har ju haft den provisoriska ringen fram till idag, men kan säga nu att den känns som en leksaksring i jämförelse! Den nya ringen är såååå mycket mer "jag". Känns helt perfekt! ♥


Nej, nu måste jag skriva! Puss på er

2013-01-19

Hej alla glada (och mindre glada)! Jag skulle behöva er hjälp. Är det någon som har, eller känner någon som har dessa böcker till salu eller till låns, så skulle jag bli jätteglad!

1. Dynamik i arbetsgrupper - Kjell Granström
2. Fritidshemmet, studentlitteratur - Ann S. Pihlgren
3. Skrivhandledning för examensarbeten och rapporter - Sven Hartman
4. Fritidshemmets historiska dilemman - Malin Rohlin

Skriv gärna en kommentar här eller skriv ett mail: [email protected]

TACK!
 


2013-01-18

Idag var det skolstart + att vi har beställt ringar som ska komma i början av nästa vecka.
 
Annars då? Det händer inte så mycket annat här just nu. Vi ska på 5-årskalas (discokalas) imorgon i Nacka, annars inga planer förrän nästa helg då Mikael och Maria kommer på besök. Mys!
 
Nu lockar sängen.. känner mig fortfarande inte helt i fas efter utlandsvistelsen. Godnatt! ♥
 

-

 
 

2013-01-15

Nu är vi hemma igen efter en fantastisk semester. Måste erkänna att jag längtar tillbaka till solen och värmen, speciellt när det är minusgrader och snö utanför.. Men, tiden kommer väl att springa iväg, och innan vi vet ordet av så är det väl sommar här hemma igen! (hoppas).
 
Tänkte börja med att bjuda på en liten bildbomb från New York:
 
 
Ni får se mer bilder från resten av resan sen, nu måste jag äta lite frukost och sen vika lite tvätt.
 
 

2013-01-02

Hej på er där hemma! Vill bara meddela er att vi har det jättebra här borta! :) Det har hänt en del sen sist jag skrev här..

Vi lämnade New York för 7 dagar sen och har varit i Mexico sedan dess. Vi har träffat ett jättegulligt par från Uppsala som vi hängt med några dagar, men de åkte hem idag. Tråkigt, men vi har sagt att vi får se till att ses hemma i Sverige igen.

Sen på självaste nyårsafton gick Erik ner på knä och friade till mig. Det hade jag faktiskt inte väntat mig, men jag blev otroligt glad. Självklart svarade jag ja! ❤

Ja, det är väl lite kort sammanfattat om vad som hänt och vad vi haft för oss! :)