2013-03-26

Detta är vad jag gjort i skolan idag:

En uggla på en gren i collageteknik. Blev ganska nöjd faktiskt :)

2012-03-25

Fick det här fina påskkortet av en tjej på fritidset jag gjorde min VFU på förra veckan :)


2013-03-17

Vill börja med att gratta Emil och Tessan som fått en liten dotter idag - Stort grattis till er! :)

Min förkylning är mycket bättre nu, känner knappt av den längre! Däremot är jag riktigt trött idag eftersom att vi var ute igår för att fira Eriks kompis som fyllt år. Det blev riktigt lugnt för min del, men känner mig ändå "bakis" idag.
 
Nu ska jag mysa med min nörd som ser på hockey. ♥ Puss

2013-03-08

Känns som att jag går omkring med 3kg bomull i öronen. Är så less på den här förkylningen nu - Försvinn!

Sov inte så mycket inatt heller, så jag känner mig lite som en zombie för tillfället. Sängen är välkommen! Inga byggarbetare imorgon gör det hela 1.000 gånger bättre! Godnatt.


Vila i frid.

Sov gott lilla morfar. Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan! ♥


2013-03-06

Idag började jag dagen med att gå en lång härlig promenad i solen med Carro. Mys! ♥ Sen gick vi runt och kollade i lite second hand-butiker innan vi hyrde film och inhandlade dagens middag: tapas! Charlotte hakade på lite senare. En riktigt härlig myskväll med finaste vännerna!

Jag och Carro i vårsolen!
 

Saknar!


2013-03-05

 
Här händer det inte mycket. Vi har legat helga helgen med en jobbig förkylning som inte verkar vilja ge med sig. Hoppas att vi hinner bli friska till påsk. Haha!

Byggarbetarna fortsätter att fixa och dona utanför med start kl 07:00 (ibland lite lidigare). Men de lever inte om liiika mycket som de gjorde för någon vecka sedan. Det är ju skönt det i alla fall.

Nu ska jag försöka göra lite skolarbete innan jag ska åka in på ett seminarium. Känns så ovärt när man måste åka in för 2 timmars lektion!? Jaaa ja, det är ganska skönt att kunna sitta hemma med böckerna med. Så jag ska inte klaga! Puss

Vill tillbaka. Vill tillbaka. Vill tillbaka. Vill tillbaka. Vill tillbaka. Vill tillbaka. Vill tillbaka.