2012-12-24

God Jul på er allesammans!! Känner att jag har svårt att ta in att det är självaste julafton idag.. Ingen snö, inget firande med familjen, ingen julmat osv.. men jag och Erik har i alla fall haft en fantastisk dag här i New York!! :)

Har tyvärr inte så många bilder på telefonen, så ni får nöja er med den här! :)


2012-12-21

21 december 2012 och jorden har inte gått under ännu. Inte för att jag trodde det heller men..
 
Idag är det städa, tvätta, packa och fixa som gäller! Helt galet att det är imorgon vi åker. Jag har fortfarande inte riktigt fattat det. Vet inte om jag kommer att inse det förrän vi sitter på flygplanet!? I vilket fall som helst så kommer det att bli sjukt kul och mysigt att få åka iväg på en 3 veckors lång semester med Erik!! ♥

Jag ska försöka uppdatera med nåt inlägg då och då under resan. Vi får se hur bra internetuppkoppling det är.. Men nu ska jag i alla fall försöka ta tummen ur och ta tag i packandet! Kram på er.

2012-12-18

Photoshoot med bebis i fokus.
 























// 1. Pappa och son. / 2. Lille Navid / 3. Navid igen / 4. Mamma och son //

2012-12-17

 

2012-12-15

Idag har vi varit på Navids namngivningsceremoni! ♥ Pea hade bakat en massa goda kakor och mamma hade bakat jättefina tårtor. Jag valde ut ett fåtal bilder som jag tänkte visa för er. Det kommer kanske fler vid nåt senare tillfälle om jag får tid över.

 
Har lyckats dra på mig en förkylning och skulle väldigt gärna vilja få bort den innan vi åker nästa vecka.. Håll tummarna för det! Nu ska jag vandra till sängen och sova.

2012-12-13

Känner mig lite stressad.. ska iväg till kiropraktorn nu, sen hämta upp Erik på flyget. Sen måste jag städa, laga mat (Monica och barnen kommer på middag) och packa inför Skellefteåresan (åker imorgon). Sen vill jag även börja packa inför vår längre resa eftersom att jag kommer hem från Skelleftå på torsdag och vi åker på lördag nästa vecka!

Just ja, jag har kommit in på skolan med!!
 
 
Nu måste jag rusa!

2012-12-11

Imorgon är det min sista arbetsdag på ICA Maxi i Solna för det här året i alla fall. Det är sjukt vad tiden går fort!

På fredag åker vi till Skellefteå för att umgås med familj och vänner, och även för att gå på Navids namngivning ♥ Jag ska läsa en liten dikt om att vara fadder/gudmor. Tänk att man alltid blir lika nervös när man ska prata inför folk? Önskar att jag hade Eriks nerver när det kommer till det. Eller till det mesta faktiskt! Men det ska nog gå bra.

Sen är det ju bara 11 dagar kvar tills vi åker till New York!! Helt galet att det är mindre än två veckor kvar nu. Längtar jättemycket efter att få åka iväg på semester tillsammans med Erik. Känna av storstadspulsen i 3 dagar för att sedan åka vidare till vita stränder och turkost vatten. Vi får hålla tummarna för att det kommer att vara sol, för de senaste och kommande dagarna verkar det vara väldigt blött där nere... Vi får hoppas att det regnar av sig nu och att solen vill titta fram när vi är där!

 
Nu ska jag försöka sova, ska nämligen upp ganska tidigt för att köra Lisa till arlanda, sen iväg till jobbet. Tror att det kommer att bli en seg dag. Godnatt på er!

2012-12-09

Helgen har tillbringats i Västerås tillsammans med våra fina x-grannar med julbord och bebismys! ♥ Låter bilderna tala idag.
 

2012-12-05

Vilket snökaos det har varit i stockholm idag.
 
Jag tog bilen för att åka ut till Nacka och baka pepparkakor tillsammans med Vincent och Daniela. Jag ångrade mig lite redan när jag kom ut på essingeleden eftersom att jag i princip inte såg vägen framför mig, men det gick över ganska snabbt, så jag fortsatte. När jag närmade mig Nacka/Orminge så var det samma sak igen, jag såg inget. Var till och med tvungen att stanna för att ta bort snön från rutan, och då gick det bättre.
 
När jag var framme i Nacka så fick vi hjälpas åt att skotta upp infarten för att jag skulle kunna parkera. Slirade bara runt i snön annars. Men allt gick bra. Jag funderade ett tag på att åka komunalt hem, men slog bort de tankarna då jag fick veta att större delen av all komunaltrafik i Stockholm var avstängd, inklusive den som skulle kunna ta mig hem. Så jag väntade ut ovädret/plogbilarna och kunde åka hem senare under eftermiddagen.

 
När jag kom hem igen hade Erik varit duktig och lagat middag, sen hade han en överraskning med - En iPad 4!! Den kommer att vara perfekt att ha med sig på resan. Lagom storlek, och inte alls tung! Mycket smidigare än en dator. Speciellt om det går att ladda över och redigera bilder, då kommer jag att bli kär i den tror jag! Hahaha

Nu ska vi fixa och trixa med lite saker inför resan. Kram

2012-12-04

Usch vad kallt det är ute. Det är till och med kallt inne för att det är så kallt ute. Tycker det gick lite väl snabbt från +8°C till -15°C. Får trösta mig med att vi kommer att åka iväg snart. Det är faktiskt bara 4 arbetspass kvar nu! Stressen för att vi ska få med oss allt som känns nödvändigt börjar smyga sig på.. Men det löser sig antar jag.
 
Nu ska jag och hjärtat äta middag! ♥

 
Ha en fin kväll!
 
 

TIPS!

Klicka här och du får läsa om denna fantastiska lilla kille och hans mamma. Enjoy!

 
Nu säger jag Godnatt.

2012-12-01

Hej på er. Min hjärna sammarbetar inte så bra just nu tyvärr, eftersom att jag är så himla trött. Nu sitter jag här och försöker hålla mig vaken så att jag inte ska somna för tidigt. Raka motsatsen om man jämför med igår! Ska upp 05:15 imorgon, så om en timme så borde jag kunna lägga mig utan att vakna upp mitt i natten och känna mig pigg.
 
 
Nedräkningen fortsätter! ♥