2012-10-31

Jaha.. kan inte bara denna förkylning vara över snart? Istället för att bli bättre så har det blivit sämre för mig. Vaknade med halsont imorse och nu har jag lite feber. Tur att jag är ledig imorgon så att jag kan kurera! Jobbar ju helg i helgen så jag vill hellst inte vara sjuk..
 
 
/J

2012-10-30


Loreen har släppt ett nytt album för ett litet tag sedan, detta är en av låtarna som jag fastnat för. Tycker även om Crying out your name. Bra jobbat!

2012-10-25

Vet ni vad? Ikväll kom årets första snö här i Stockholm! Det är nästan löjligt hur lite snö kan få en att bli som ett barn på nytt!  ♫ ♪  I'm dreaming of a white christmas... ♪ ♫ 
Vi får väl se om julen är vit i New York eller inte?

Annars då? Mamma kommer hit imorgon och stannar över helgen, även Eriks mamma med respektive. Det ska bli så mysigt att få rå om dem och bara ha det trevligt!! ♥
 
 
Nu ska jag försöka sluta mina blå så att jag och min förkylning orkar med att jobba imorgon. Godnatt!
 
 
/J

-

Vi tog dessa med syftet att göra en förstoring till mamma i födelsedagspresent, och så blev det! =)






 



/J

2012-10-23

Hipp hipp hurra! Idag är det min mammas födelsedag. ♥ Hoppas att dagen bli bra och att du blir glad över presenten! =)
 
Själv är jag hemma och är sjuk. När jag kom hem från jobbet igår hade jag hög feber och ont i halsen. Så idag är det kurering och mys i soffan som gäller. Just nu är det lite bättre eftersom att jag tagit ipren, men jag blir nog hemma imorgon med..
 
/J

2012-10-21

Idag är det söndag och det betyder att vi ska åka hem..  Tror tyvärr att både jag och Erik har råkat ut för någon förkylning, för när vi vaknade idag så hade vi båda ont i halsen. Känns inte så peppande. Hoppas att det försvinner snart!
 
Nu blir det att bara mysa med familjen fram tills dess att vi åker hem (vill inte).
 
/J

2012-10-19

Sitter hemma i drängsmark och har fredagsmys med familjen. ♥ Känner att jag trivs så himla bra här hemma i norrland och att jag verkligen saknar alla när jag inte är här. Det känns så kort att bara vara hemma 4 dagar, man hinner inte träffa alla som man vill hinna träffa! Men men, så är väl livet. Man får glädjas åt de små stunderna!
 
Jag har ju fått träffa Peas "lilleman" med, min alldeles underbara perfekta gudson! ♥
 
 
Nu ska jag återgå till fredagsmyset, ville bara säga hej!
 
/J

2012-10-17

Imorgon kl 08:15 lyfter planet som ska ta mig till Skellefteå. Det kommer att bli fantastiskt härligt att få en liten minisemester hemma i norrland tillsammans med mina nära och kära. Jag saknar verkligen alla! Ska ju även få träffa en ny liten person med, och det ser jag verkligen fram emot - min lilla gudson! ♥


Börjar landa mer och mer i mitt beslut att vända blad och börja på ett nytt kapitel i mitt liv, men jag har inte fattat det helt ännu. Jag har 36 arbetsdagar kvar. Det är inte speciellt mycket om man tänker efter..
 
Ja, i vilket fall som helst så måste jag börja packa inför flygresan imorgon. Så typiskt mig, ute i sista minuten som vanligt. Hahaha!
 
 
/J

2012-10-15

Ansökningarna till vårterminen är inskickade. Om allt går som jag vill så blir jag student i Januari! Det känns som det bästa alternativet just nu eftersom att jag har tappat intresset helt för mitt nuvarande arbete. Tråkigt men sant.
 
 
Sen i December åker jag och Erik till New York och firar jul, det kommer att kännas konstigt att inte umgås med familjen som alla andra år i hela mitt liv, men det känns som att det är rätt tillfälle att åka iväg nu. Efter New York åker vi direkt vidare till Mexico för lite sol och bad. Jag längtar såå mycket!
 
 
/J