Nu är du här och vi ska lära oss så mycket tillsammans, du och jag! ♥

Skulle helst av allt sitta uppe hela natten och pyssla och fixa med både kamera och planering inför resan (som den nattmänniska jag är). Tyvärr går inte det eftersom att jag börjar kl 08:00 imorgon, och kommer att vara alldeles för trött om jag inte går och lägger mig nu. Varför är det alltid så? Jag är som kreativast och mest inne i ett flow då jag måste sluta och gå och lägga mig. Typiskt.


2012-11-30

Läste detta på aftonbladets hemsida när jag vaknade idag.. Vi får hålla tummarna för att de delfiner vi kommer att träffa är lite vänligare inställda. Man undrar ju vad det var som triggade igång det hela? Tycker lite synd om dessa djur som får ställa upp på alla dumma turister dagarna i enda.. Hmm, ja vi får se hur vi gör när vi är där.

Nu är det bara 9 arbetspass kvar, och bara 22 dagar kvar innan vi sätter oss på planet mot New York! Helt ofattbart.. Börjar få lite smått panik över vad som ska packas och inte osv.. Men jag gör väl som alltid, packar allt i sista stund. Nu måste jag borsta tänderna i racerfart för att sedan skynda mig till jobbet. Jobbar till 19:30 idag. Bläää!

2012-11-24

Idag är det mys-lördag till 110%.
 
Igår var vi ett gäng hemma hos oss som drack ett glas eller två och pratade och hade det trevligt. Jag drack bara en drink, men känner mig rätt så sliten idag ändå. Så jag och Erik var på ICA imorse och handlade lite julskinka som vi åt till frukost, och nu håller vi på att se på Dexter. Mycket mer än så kommer vi nog inte att göra idag.

2012-11-21

Tycker den här lilla krabaten var hilma söt. Kloka ord också. Tänk på det mina kära. Tänkt på det.

2012-11-20

Påminnelse: Eftersom att vi är borta över jul så kommer vi inte att köpa julklappar, och vi vill därför absolut inte ha några själva! Tack.
 
 
Nu är det bara 15 arbetsdagar kvar innan jag slutar. Känns helt knäppt. Jag har fortfarande inte fattat att vi kommer att åka utomlands i 3 veckor snart. Tiden springer iväg, så innan vi vet ordet av det är vi väl hemma igen!? Men som jag längtar! Tror att det kommer att bli helt fantastiskt. Först känna av pulsen i New York över jul, sen vidare till Mexico: vita stränder, turkost vatten, sol, bad, semester - allt tillsammans med den jag älskar! ♥
 

2012-11-16

Snart kommer du till oss. Som jag har längtat!! =) Kommer att användas flitigt under resan och även efter. Hoppas att jag hinner med att lära mig lite inställningar och så innan vi åker. Får ta hjälp av mina två syskon som har erfarenhet av Canon sedan tidigare + läsa till mig hur jag gör på internet!
 
Nu är det inte länge kvar innan det börjar hända saker heller! Den 13 december är sista dagen på jobbet, det är alltså bara 27 dagar tills dess, knappt en månad! Känns helt galet, men ändå så bra. Håller fortfarande tummarna för att jag kommer att komma in på skolan. Allt kommer att bli lite jobbigare om jag inte gör det. (Så håll tummarna med mig!) Nu måste jag plocka undan frukosten och sedan gå till jobbet. Jobbar till 19.30 idag, känns lite surt, men vad göra?
 
/J

2012-11-13

Blir så less. Varför har vissa personer ett behov att hitta på lögner och historier om andra människor? Vad ska det vara för mening med det? Känns det bättre att baktala och trycka ner vissa personer istället för att ta itu med sina egna problem? Jag fattar inte.. Det är svårt att inte bry sig när det gör så mycket skada. Lev ditt eget liv och låt andras vara om du inte kan vara ärlig. Det är min åsikt.
 
 
 

2012-11-11

Grattis på farsdag lilla pappa!
På den här bilden var jag ungefär 5-6 månader gammal.
 

2012-11-04

Idag när jag kom hem från jobbet så fick jag tre röda rosor och ett fint kort av Erik. Så himla gulligt! Jag blev så glad så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Kanske låter lite överdrivet, men jag blev verkligen glad och rörd. Min fina Erik som tänker på mig! ♥
 
Sen måste jag bara säga att det smärtar att se att det är så mycket tråkigheter i mina nära och käras liv. Jag vill bara säga att jag tänker på er, jag önskar jag kunde hjälpa!

Nu ska jag försöka blunda en liten stund medans Erik är på innebandyn. Fick inte många timmars sömn i natt på grund av min förkylning som fortfarande inte ger sig. Hoppas på att sömnen kan reparera lite. Kram på er!
 
/J